Vols reparar o instal·lar programari lliure al teu ordinador i no saps com fer-ho?

Aquest cap de setmana vine a la Fabra i Coats de Barcelona: a la #Tecnofesc, la fira d’alternatives tecnològiques i d’informàtica de la #FESC2017 t’ensenyarem com fer-ho.

El dissabte 21 de 15 a 18h. i el diumenge de 12 a 14h. realitzarem un taller de programari lliure i reutilització d’equips informàtics, on explicarem el procés de restauració que realitzen les entitats vinculades als circuits de reutilització d’eReuse.org, un projecte que impulsem des de Pangea.org. Porta el teu ordinador personal i podràs aprendre a reparar-lo, esborrar les dades de forma segura i instal·lar-hi un sistema operatiu lliure. I si formes part d’ una entitat social, us explicarem com obtenir equips informàtics a un preu inclusiu i com fer-ho per retornar-los quan ja no en feu ús.


eReuse.org és un projecte que promou el desenvolupament de recursos comunitaris per a la reutilització d’ordinadors, pantalles i altres equips. A més de Pangea.org, hi participen l’entitat Solidança, l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya. Aquí pots trobar-hi més informació.

Deja una respuesta