25-Aniversari-Pangea

25 anys teixint complicitats


   

Pangea.org hem estat l’entitat pionera en facilitar un ús ètic de les tecnologies, tant que ja fa 25 anys que voltem, quan tot just la xarxa internet s’introduïa a l’estat i s’iniciaven els seus primers usos comercials.

Per això, i perquè mai no hem estat soles, volem celebrar aquest 25è aniversari amb tu. D’altra manera no tindria sentit.

Serà el proper divendres 23 de NOVembre a les 18h de la tarda a la Lleialtat Santsenca. Et reserves la data? Hi haurà gent que parlarà, hi haurà música i pica-pica i hi haurà també alguna sorpresa…

Volem compartir aquesta celebració amb el munt de gent que ens heu estat acompanyant, des de més o menys a prop. Volem deixar palès que aquesta fita nostra -25 anys no són pocs- no hagués estat possible sense vosaltres: la història de Pangea.org és també la dels vostres avenços -els de les vostres entitats i els de cadascú personalment-, ja que d’ells ens hem nodrit; és una història d’aprenentatge i suport mutu, de compartir valors, camins i resistències…

Plegades, estem fent història.

De cara a aquesta celebració, ens agradaria recopilar certa informació:
Quines són les fites més destacables de les entitats de l’Economia social i les tecnologies ètiques? Hi ha enllaç a internet on se’n pugui saber més? Quantes entitats celebrem 25 anys darrerament? Ens fa l’efecte que en som unes quantes.
Quins aconteixements històrics han destacat i configurat la nostra realitat des de l’any 1993 -any en què Pangea.org va engegar oficialment la seva activitat-?
Si vols donar la teva visió d’alguna d’aquestes preguntes que ens fem, escriu-nos a comunicacio@pangea.org, t’agrairem molt l’aportació

Recorda: el divendres 23 de novembre a la tarda tens una cita amical amb la història!

Desitgem que puguis venir per anar coneixent-nos de més a prop i celebrar junts i juntes un quart de segle. Que es diu aviat!

Nature Bliss by WEN Themes