Serveis de correu

Aquestes són algunes funcionalitats que oferim:

  • Accés per POP3, IMAP i correu web: També et pots connectar per POP3 i IMAP de manera segura per SSL. Pots escollir entre dos dels millors clients web de correu: Horde IMP i Roundcube.
  • Àlies de correu: Tens la possibilitat de tenir més d’una adreça de correu associada a una bústia, per rebre el correu de totes aquestes adreces conjuntament a la teva bústia. Àlies il·limitats.
  • Missatge de resposta automàtic: Totes les bústies poden activar un missatge automàtic per a comunicar períodes d’absència, vacances o el que tu vulguis a la gent que t’escriu.
  • Redireccions: Pots redirigir tot el correu que es rep a la bústia cap a una altra adreça de correu electrònic. Redireccions il·limitades.
  • Filtres de correu: Pots crear filtres de correu per organitzar el teus missatges; per descartar automàticament missatges d’adreces que no t’interessen, etc…
  • Sistema antispam i antivirus: Fem servir spamassassin com a sistema antispam i l’antivirus clamav. Tots els missatges són inspeccionats automàticament.
  • Llistes de distribució: Les llistes de correu són una excel·lent i senzilla manera de difondre informació. Una llista és una direcció de correu a la qual pots subscriure’t i a partir d’aquest moment rebre tots els missatges que s'envien a aquesta direcció. Si la llista és oberta, també es poden enviar missatges a aquesta direcció, rebent-los totes les persones que hi estan subscrites. Disposem de llistes de distribució gestionades a través de Mailman, un gestor de llistes que permet la seva configuració i administració de manera còmoda i ràpida a través d’un entorn web d’administració. També disposem del programa phpList, que està dissenyat per l’enviament d’’informació, ja sigui butlletins o altres missatges a un o més grups d’adreces, tot administrat des d’un entorn web que et permet gestionar tot amb rapidesa i comoditat.
Compte correu per 32€/any amb 2GB d’espai, alies, antivirus, antispam, filtres i redireccions. .
Si et fas soci, disposaràs de diversos compte de correu segons la teva modalitat de quota. Consulta els avantatges dels socis i sòcies.