5 Raons

5 Raons per ser part de PANGEA


 

<1> Som molt més que un proveïdor de serveis d’internet

Pangea és una associació independent i sense ànim de lucre: funcionem de forma horitzontal i democràtica, afavorim la participació de les entitats i persones associades a la presa de decisions i apliquem l’equitat salarial i la paritat de gènere al nostre equip de treball.            

<2> Et garantim serveis de qualitat, amb total seguretat i independència, a preus assequibles

A Pangea oferim allotjament de servidors segurs, dominis, webs, correus i arxius i gestionem bústies de correu, llistes de distribució, agendes i serveis de notícies per a organitzacions i persones. Donem una atenció personalitzada, diària, adaptada a les teves necessitats i de kilòmetre zero: allotgem els nostres servidors al centre de dades de Guifi.net a Barcelona, per poder fer manteniment presencial i solucionar ràpidament les avaries; protegim les teves dades com preveu la Llei Orgànica de Protecció de Dades i no les cedim per a usos comercials i publicitaris.          

<3> Apliquem els principis de l’economia social i solidària (ESS)

Som part de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya, fem el Balanç Social i estem a Pam a Pam, el mapa de consum responsable i de l’Economia Solidària de Catalunya. Practiquem la transparència, publiquem els nostres estats de comptes i gestionem l’economia de l’associació amb entitats bancàries i de finances ètiques i solidàries. Donem servei a organitzacions i persones que treballen per la justícia social i la sostenibilitat mediambiental, fem intercooperació i treball en xarxa i donem suport gratuït i solidari a campanyes i iniciatives socials.          

<4> Treballem per fer d’internet una xarxa lliure, oberta i equitativa

Participem a l’Associació Internacional per al Progrés de les Comunicacions (APC); l’Associació per l’Expansió de la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral (eXO) i l’Associació Europea pels Drets Digitals (EDRi), i treballem local i globalment pels drets civils i humans a internet. Utilitzem i desenvolupem programari lliure per afavorir l’autonomia i la llibertat de la ciutadania front les multinacionals. Posem internet al servei de la justícia social, els drets de les dones, l’equitat de gènere i la diversitat cultural.          

<5> Potenciem la sostenibilitat ambiental i el consum responsable, conscient i transformador

Fem un ús eficient dels recursos per reduir la contaminació i els residus que genera la nostra activitat i utilitzem software de baix consum i alta qualitat. Liderem el projecte eReuse, que promou el desenvolupament de recursos comunitaris per a la reutilització local d' ordinadors, pantalles i altres dispositius informàtics i el seu ús responsable, col·laboratiu i circular a partir de la cooperació entre escoles i entitats de l’ESS. Al circuit Pangea es garanteix que els dispositius han estat posats en circulació per entitats sense ànim de lucre i s'informa de l’impacte social i el reciclatge al final del seu ús.          

Per qualitat i coherència, suma’t a Pangea: serveis d’internet amb valors socials i solidaris.

Fes-te'n soci/socia

Created by Mahmure Alp, Dinosoft Labs, Gregor Cresnar, Laura Amaya and Matias Porta from The Noum Project

Nature Bliss by WEN Themes