Configuració del sistema de correuweb IMP

A continuació us expliquem breument algunes de les funcions i configuracions més típiques.

El sistema de correu web de Pangea IMP es troba en aquesta url: http://correuweb.pangea.org

Per accedir al sistema de correu web, en la pàgina d’inici haureu d’omplir les caselles Nom d’usuari i Contrasenya i clicar en el botó Entrar.
En la pàgina d’inici hi ha una opció per escollir l’idioma desitjat. Aquest idioma és el de la pròpia pàgina d’inici, no el del sistema de correu web.

Un cop a dins del sistema de correu web, en el botó Opcions que trobareu a la barra de botons superior, podreu configurar algunes opcions:

  • A l’apartat Informació personal podreu configurar la vostra identitat i el remitent que apareixerà en els missatges de correu que envieu des del sistema de correu web. (És obligatori configurar-la per a que els vostres missatges tinguin el vostre remitent)
  • A l’apartat Idioma podreu configurar l’idioma per defecte en que voleu que se us mostri sempre el sistema de correu web.
  • La resta d’opcions les podeu configurar al vostre gust o deixar els valors per defecte.

En el botó Llibreta d’adreces trobareu la possibilitat d’importar la llibreta d’adreces del vostre programa de correu (Mozilla Thunderbird, Outlook Express, etc). Per poder-ho fer, prèviament cal que exporteu la llibreta d’adreces des del vostre programa de correu electrònic. Cal exportar-la en format text/valors separats per comes.

En el botó Filtres trobareu diverses opcions de filtres que podeu emprar:

  • Permet activar-vos redireccionaments del vostre correu a altres comptes des de l’opció Reenviar
  • Permet activar-vos un missatge d’autoresposta des del botó Absència. Recordeu que si la vostra adreça no és @pangea.org, és a dir, teniu domini propi, cal que ompliu obligatòriament la casella que demana l’adreça de correu (en aquest cas no és opcional).
  • Permet activar-vos una llista blanca i/o una llista negra per filtrar el correu brossa que podeu rebre.
  • Permet gestionar el nivell de filtratge del correu brossa, en el botó SPAM.
  • Permet activar-vos scripts, en el botó SCRIPT.

En el botó Carpetes podeu crear carpetes per emmagatzemar i endreçar el vostre correu. Des d’aquí també podeu gestionar les carpetes creades.

En el botó Altres comptes, pots configurar comptes externs a Pangea per gestionar-los des del correu web IMP i tenir el correu centralitzat en un únic gestor de correu web.