Migració Base de dades WordPress

 

Moltes vegades hi ha problemes a l’hora de moure un lloc wordpress creat al nostre ordinador i pujar-lo al servidor de Pangea.

Aquest post és per intentar ajudar-vos a fer més senzill aquest tràmit tant engorrós.

 

Primer haureu d’instal·lar al vostre wordpress local aquest plugin. Una vegada tingueu instal·lat el plugin l’haureu d’activar a la vostre llista de plugins.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una vegada activat el plugin veure-ho el menú d’aquest plugin a la barra lateral.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una vegada entris en aquest menu et sortirà la pàgina per extreure (exportar) la teva base de dades local per despŕes poder-la pujar als nostres servidors, per fer-ho haureu de dir-li al plugin quina serà la nova url que tindrà la vostra web i a quin directori estarà.  A l’imatge hi ha un exemple.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una vegada hagueu introduït aquestes dades haureu de generar el fitxer, per això fer click a Export Database i guardeu el fitxer en el vostre local amb el nom que volgueu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una vegada tingueu el wordpress instalat al servidor de pangea haureu d’entrar a la base de dades del wordpress per el servei phpmyadmin. Allà introduir les vostres dades d’usuari i contrasenya.

Una vegada dins, heu de seleccionar la base de dades que el wordpress està utilitzant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una vegada seleccionada la base de dades heu de clickar a la pestanya que diu import.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una vegada dins d’aquesta pestanya heu de escollir el fitxer que heu guardat anteriorment i apretar el botó GO perque l’importi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una vegada fet això ja teniu tota la base de dades migrada al servidor de Pangea.

Espero que us serveixi d’ajuda.