Recomanacions

Quan parlen de cabal de tràfic web ens  referim a la quantitat de dades (bytes) que passen per la xarxa provinents i en direcció a la vostra web. La capacitat cabal d’una connexió s’anomena tècnicament ample de banda de la connexió, i tan aviat parlarem de consum de cabal com de consum d’ample de banda o de tràfic web. En aquest cas aquests tres termes són equivalents. En aquesta web trobareu alguns consells senzills per optimitzar la quantitat d’ample de banda que consumeix el vostre espai web, cosa que contribuirà a millorar la facilitat d’accés del vostre espai web i també a la seva sostenibilitat reduïnt el consum innecessari, i de retruc també es notarà a la vostra factura.

Aqui trobareu algunes recomanacions sobre els permisos que han de tenir els fitxers de la vostra web per tal de millorar-ne la seguretat.

La Netiquete “network etiquette”  és un conjunt de regles que haurien de seguir els usuaris de la xarxa (de qualsevol de les famílies de serveis: correu electrònic, pàgines web, grups de notícies, llistes de discussions…) per facilitar la comprensió del que escriuen i la circulació de la informació per la Xarxa. En resum són unes «bones maneres a la xarxa», que a banda de per a la seva finalitat original poden ajudar-vos per exemple a que els sistemes anti-spam no consideren els vostres correus electrònics com a brossa (spam). Val la pena fer-hi una ullada !