Hola a tothom,

Us escrivim per fer-vos un petit recordatori al respecte del correu brossa (spam).

Darrerament els spammers estan molt actius i agressius, i malgrat totes les mesures antispam que prenem i la quantitat de brossa que filtrem cada dia, alguns missatges  de spam intentant fer-se passar per Pangea i demanant que envieu les vostres contrasenyes us poden haver arribat a les vostres bústies.

Concretament els missatges que han arribat no són massa bons, es veu clarament que no venen de Pangea, si no d’una altra adreça, estan escrits només en castellà i no molt ben escrits, sovint amb frases inintel·ligibles, i en molts només apareix el nom de Pangea com a signatura i en alguns ni això. Malgrat tot per evitar confusions i que algú pugui picar us volem posar sobre avís.

Quan rebeu missatges d’aquests tipus, demanant les vostres dades personals, les vostres contrasenyes, o dades bancaries, etc… sospiteu sempre i MAI respongueu.  Nosaltres mai us enviarem cap correu d’aquest tipus demanant-vos que ens envieu les vostres contrasenyes. Si rebeu un correu així, no respongueu mai i elimineu-lo de seguida.

I si en algun cas teniu dubtes, abans de respondre, escriviu-nos o truqueu-nos i pregunteu.

Amb una mica de cura entre tots podem millorar la seguretat dels nostres comptes.

Salutacions,
L’Equip de Pangea