Us informem que dimecres 8 de Febrer de 2023, en horari de nit (a partir de les 22:00) es farà un manteniment en el servei de WordPress Comunitari de Pangea. Mentre duri el manteniment les webs que estan allotjades en el WordPress comunitari no estaran disponibles. Procurarem que l’aturada del servei tingui la durada mínima possible. Només afecta a les webs del WordPress comunitari, no a la resta de webs allotjades als servidors de Pangea.

Us informem que divendres 10 de Febrer de 2023, en horari de nit (a partir de les 22:00) es farà un manteniment en un dels servidors de la infraestructura de Pangea. Aquest manteniment implica la interrupció del servei de correu (correu electrònic, Mailman i Mailtrain). Procurarem que l’aturada del servei tingui la durada mínima possible

Les intervencions són necessàries per mantenir al dia els servidors i el seu hardware, així com per posar a la vostra disposició les últimes versions de programari.

Preguem disculpeu les molèsties que aquesta intervenció us pugui ocasionar. Treballem per a millorar els serveis que us oferim.

Salutacions
L’Equip de Pangea