Us volem informar de canvis importants en els sistemes de correu web que estan operatius a Pangea.

-> El sistema de correu web Roundcube (webmail.pangea.org) serà actualitzat a la seva nova versió el proper 20 de març. Notareu que aquesta nova versió és lleugerament diferent de la que disposeu en aquests moments, per això s’han hagut de traspassar les vostres configuracions i llibreta de contactes.

Esperem que la nova versió solucioni alguns dels bugs que tenia l’actual, i que us aporti noves funcionalitats interessants.

-> El sistema de correu web IMP (correuweb.pangea.org), us hem de comunicar que el proper 20 de març es procedirà al seu tancament. El motiu és que la seva nova versió és molt diferent de l’actual i alhora molt similar a la nova versió del Roundcube, per això s’ha decidit unificar ambdós sistemes de correu web, per fer el seu manteniment més sostenible i estalviar recursos. A aquells que esteu utilitzant l’IMP i hi teniu llibreta d’adreces i filtres, estem veient les possibilitats de traspassar-les al Roundcube de manera el més automatitzada possible, però davant la seva dificultat, us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres per poder fer el trapàs de manera manual si cal.

Esperem que el nou sistema de Roundcube us agradi i us vagi igual de bé que l’IMP, i esperem que les molèsties per aquest canvi siguin les mínimes possibles.

Moltes gràcies per la vostra comprenssió i col·laboració,

Salutacions,
L’Equip de Pangea