La incidència que afectava al servidor web de Pangea que te les versions php 7.0 i php 7.3 ha quedat solucionada al voltant de les 15:00 de la tarda. El servei web ha quedat restablert i funciona amb normalitat.

La incidència ha estat causada per un bug en un dels sistemes de seguretat que té activats el servidor web per la protecció de les webs que allotja. Aquest bug provocava una ràpida sobrecarrega en el servidor que posteriorment deixava de poder servir les webs.

S’ha posat solució al problema i properament es procedirà a la cerca i instal·lació de la pertinent actualització del sistema de seguretat que corregeixi aquest bug.

Preguem disculpeu les molèsties i inconvenients que aquesta incidència us ha provocat i que ha costat força estona de trobar i solucionar. Us agraïm la vostra comprensió, paciència i suport.

Salutacions
L’Equip de Pangea

 

 

Missatge anterior:

Estem experimentant una incidència en un dels servidors web de Pangea, concretament en el servidor que te les versions php 7.0 i php 7.3. Estem treballant per localitzar la causa de la incidència i poder-la solucionar el més rapidament possible. Us mantindrem informats.

La resta de servidors web i altres serveis estan funcionant amb normalitat.

Gràcies per la vostra comprensió,
Salutacions
L’Equip de Pangea