Un cop finalitzat el període de prova el servei de videoconferència BigBlueButton (BBB) passa a formar part dels serveis oferts per Pangea.

Aquest servei està ofert en col·laboració amb la eXO (Associació Expansió de la Xarxa Oberta) que disposa del seu propi servidor de BigBlueButton, ubicat a les instal·lacions de la Fundació Guifi.net a Barcelona. Pangea és entitat sòcia de la eXO i a l’igual que la eXO també utilitzem i participem dels serveis de la Fundació Guifi.net, així que tot queda a casa !!

BigBlueButton és una solució de conferència web de codi obert per a l’aprenentatge en línia que proporciona l’intercanvi en temps real d’àudio, vídeo, diapositives, pissarra, xat i pantalla. També permet als participants unir-se a les conferències amb les seves càmeres web i convidar participants.

La tarifa per ús del servei de videoconferències serà de 25€/mes i disposareu de la possibilitat de crear fins a 6 sales i 20 connexions per sala.

Per activar el servei, envieu-nos un mail a suport@pangea.org sol·licitant l’activació. Un cop activat, podreu accedir al servei a través del Nextcloud de Pangea.

Recomanem fer un ús moderat i conscient del servei per contribuir a la seva eco-sostenibilitat. En cas de necessitar fer-ne un ús extraordinari contacteu amb nosaltres a suport@pangea.org per valorar-ne la disponibilitat.

Trobareu una guia d’ús del servei a: https://url.pangea.org/bbb

Salutacions,
L’Equip de Pangea

Nota:
– Pangea i l’eXO es comprometen a mantenir el servei operatiu en optimes condicions.
– No hi ha Acords de nivell de servei
– Aquest no és un servei dimensionat per un ús exhaustiu, en cas de necessitat cal avisar prèviament.
– Sense avis previ Pangea i l’eXO no es responsabilitzen de les conseqüències d’una indisponibilitat del servei