Us escrivim per informar-vos de canvis i novetats en el servei d’emmagatzemament de fitxers al núvol amb Nextcloud de Pangea.

Aquest estiu hem ampliat la infraestructura de Pangea amb un nou servidor de discos que ens permet oferir-vos molta més capacitat d’espai per al servei de Nextcloud i a preus més econòmics.

A partir d’aquest mes de Setembre tots els socis i sòcies teniu disponible un espai de 10GB si teniu un compte d’entitat i de 2GB si teniu un compte personal. I podreu ampliar aquest espai contractant algun dels paquets que us proposem a continuació:

Paquet d’espai addicional:

  • 10GB a 1,5€/mes
  • 50GB a 8€/mes
  • 250GB a 30€/mes

El servei d’emmagatzemament de fitxers al núvol s’ofereix amb el conjunt de programari lliure de codi obert «Nextcloud» i inclou funcionalitats de: Contactes, Calendari, Collaboraonline – edició de fitxers de text, fulles de càlcul, etc-, Galeria.

Si esteu interessats en activar-lo només cal que ens envieu un missatge a suport@pangea.org i us activarem el vostre espai i us en donarem l’accés.

 

Aprofitem el missatge per informar-vos també de l’ajust de les tarifes d’algunes extensions de dominis. Degut a un canvi de preus en les tarifes de registre de les extensions de domini .org .net .info, que s’han incrementat al llarg dels darrers anys, finalment, ens veiem obligats a repercutir part d’aquest augment en les nostres tarifes.

Així doncs la tarifa d’allotjament de domini passa de 15,50€/any a 18€/any en el cas de les extensions .org .net .info .es .org.es mentre que per altres extensions, com .cat, .coop, ,barcelona… és manté igual.

Malgrat això, continuarem aplicant els descomptes i promocions que les diferents extensions puguin tenir en cada moment, com hem fet sempre.

Gràcies per la vostra comprensió.

L’Equip de Pangea