Us anunciem que properament us passarem el rebut de les quotes anuals, tal i com fem cada abril.

Som conscients de que és un moment molt delicat per a moltes de vosaltres, i també som conscients del privilegi que tenim pel fet d’oferir uns serveis basats en internet, que amb el confinament s’han fet tan necessaris. Això, però, no vol dir que la demanda dels nostres serveis (i per tant la nostra facturació) hagi augmentat, sinó més aviat que la feina amb les sòcies que ja teníem s’ha incrementat. Donades les circumstàncies i malgrat que ens agradaria poder fer-ho, no podem plantejar-nos endarrerir ni molt menys cancel·lar les quotes, ja que la sostenibilitat dels nostres serveis també està en risc…

Esperem que ho entengueu i que puguem comptar amb la vostra ajuda. Malgrat això si algú es troba en una situació molt excepcional feu-nos-ho saber i mirarem de fer-hi front plegats.

Aprofitem per enviar molts ànims a tothom, que d’aquesta ens en sortirem reforçades segur!

També per posar-nos a la vostra disposició pel que necessiteu i per recordar-vos que tenim disponibles diferents eines que us poden ajudar especialment en aquests moments de teletreball, com per exemple: el Nextcloud amb les seves diferents funcionalitats per treballar al núvol i compartir fitxers, el Limesurvey per formularis, el Mailtrain per enviament de butlletins o mails massius, etc… No dubteu a preguntar-nos, us ajudarem en tot el que estigui a la nostra mà per fer que aquest confinament sigui el més lleuger possible de portar.

I caldrà recordar, quan tot això passi, que si una cosa tan petita con un microscòpic virus ha regirat el món sencer, què no podrem fer cadascú per canviar el món des del nostre petit entorn proper?

Esperem que estigueu totes bé i us demanem que us cuideu molt!

Salutacions de l’equip de Pangea