Contracta un servei

Pangea.org ofereix serveis d'Internet especialment adreçats a les ONGs, associacions, entitats i persones en general que formen part dels moviments socials i de l'economia social i solidaria. Són serveis com els poden trobar-se en qualsevol proveïdor d'Internet, però oferts des d'una vessant solidària i tenint ben present la perspectiva del sector al qual van dirigits, que és el nostre sector. I sempre basats en programari lliure, en consonància amb els valors ètics i solidaris de l'entitat. L’oferta de Pangea.org en aquest àmbit va des de bústies de correu electrònic fins a servidors virtuals, passant per allotjament de webs, registre i allotjament de dominis, llistes de distribució, gestors de continguts, plataformes educatives, serveis al núvol, allotjament de bases de dades, servidors segurs...


A continuació teniu una llista dels serveis disponibles i les seves tarifes. Si esteu interessats en contractar-ne algun al final de la pàgina trobareu el formulari per sol·licitar-ho. Si no trobeu el servei que esteu buscant o teniu dubtes no deixeu d'escriure'ns a suport@pangea.org i us ajudarem encantats.

Serveis
Compte de correu electrònic 34 €/any Els comptes de correu de Pangea tenen 2GB de capacitat i es poden configurar com a POP o IMAP. Tots els comptes disposen de servei de correu web, servei de filtre de correu brossa (spam) i de filtre antivirus. Es poden fer redireccionaments i alies de correu il·limitats.
Llistes de distribució de correu Llistes de correu il·limitades amb el gestor de llistes Mailman (no hi ha limit de número de llistes ni de numero de subscriptors en cada una). La tarifa de cada llista correspon a la despesa de tràfic i espai que aquesta generi; es facturarà de forma mensual el tràfic i l'espai consumit per cada llista segons les tarifes vigents per aquests serveis -veure més avall-.
Servei de MAILTRAIN La tarifa del servei correspon a la despesa de tràfic i espai que aquesta generi; es facturarà de forma mensual el tràfic i l'espai consumit per cada llista segons les tarifes vigents per aquests serveis -veure més avall-.
Compte web 65.50 €/any Inclou 2GB d'espai web, 2GB/mes de trafic web, 1 base de dades de fins a 150MB i 1 compte d’accés FTP.
Comptes d'accès FTP 22 €/any Comptes d'accès FTP adicionals per comptes web ja existents.
Espai web adicional 13.50 €/GB/any L'espai extra es revisa i factura mensualment de forma automàtica.
Trànsit d'Internet 4.50 €/GB/mes Tarifes reduïdes si es contracta el trànsit per endavant. Consultar a suport@pangea.org
Wordpress comunitari de Pangea 30 €/any Inclou 1GB d'espai de disc i 4GB/mes de tràfic.
CMS (Wordpress, Drupal, Joomla, Moodle, Mediawiki, Dokuwiki) 30 €/any Cal tenir activat el servei de compte web. S'inclou la instal·lació i configuració bàsica de l'aplicació web. Per modificacions o configuracions addicionals cal demanar pressupost a suport@pangea.org. No s'inclou manteniment ni actualitzacions de l'aplicació, en cas d'estar interessat demanar pressupost a suport@pangea.org
Limesurvey 30 €/any Cal tenir activat el servei de compte web. S'inclou la instal·lació i configuració bàsica de l'aplicació web. No s'inclou manteniment ni actualitzacions de l'aplicació, en cas d'estar interessat demanar pressupost a suport@pangea.org
Certificats SSL Certificat de servidor segur propi (1 adreça) 22.50 €/any
Certificat de servidor segur propi (multi-adreça) 175 €/any
Certificat de servidor segur amb Let'sEncrypt (1 adreça) Gratuït per webs allotjades a Pangea
Dominis Registre i allotjament de dominis .org 36.10 €/any
  Registre i allotjament de dominis .net 43.96 €/any
  Registre i allotjament de dominis .info 59.69 €/any
  Registre i allotjament de dominis .es, .org.es 36.10 €/any
Registre i allotjament de dominis .cat 67.56 €/any
Registre i allotjament de dominis d'altres extensions (.coop, .ong, .barcelona...) Consultar a suport@pangea.org
Altres gestions: trasllats, canvis de propietari... Consultar a suport@pangea.org
Servei de Nextcloud Paquet d'espai 10GB 10.90 €/mes
Paquet d'espai 50GB 17.50 €/mes
Paquet d'espai 250GB 40 €/mes
Comptes d’usuari 0.96 €/mes
Servei d’emmagatzemament de fitxers al núvol ofert amb el conjunt de programari lliure de codi obert «Nextcloud». El servei Nextcloud a Pangea inclou funcionalitats de: Contactes, Calendari, Collaboraonline – edició de fitxers de text, fulles de càlcul, etc-, Galeria.
Màquines virtuals Màquina bàsica 25 €/mes
Memòria 5.65 €/GB/mes
Espai de disc 1.15 €/GB/mes
Trànsit Segons tarifes vigents
Pangea ofereix servidors virtuals amb sistema operatiu Linux. Instal·lació i configuració de servidors virtuals segons els requisits de l'usuari. No s'inclou manteniment ni actualitzacions del servidor, en cas d'estar interessat demanar pressupost a suport@pangea.org. La màquina base inclou 2vcore, 512Mb de ram, 10GB de disc.
Dona d'alta un servei
 Informació sobre la facturació

  • El mes de cobrament de les quotes anuals de serveis és l’abril.
  • Tots els serveis que es donin d’alta fora del mes d’abril, el primer any només pagaran la part proporcional de la quota corresponent.
  • El pagament de les quotes de serveis es fa preferiblement per domiciliació bancaria, però també s’accepta transferència, taló/xec.
  • Pangea farà arribar per mail una “Factura” pels serveis contractats.
  • Les baixes de serveis han de comunicar-se sempre amb un mínim d’un mes d’antel·lació a la data de facturació anual (la facturació es realitza al mes d’abril). Encara que la baixa sigui anterior a la fi del contracte anual no es retornarà cap quota. Per comunicar la baixa utilitzeu aquest formulari i envieu-lo per correu electrònic a suport@pangea.org.
  • formulari de baixa