Panxo

Som una organització sense ànim de lucre creada el 1993 amb l’objectiu de facilitar l’accés a internet i les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) a les organitzacions, els moviments i les persones que treballen per la justí­cia social, els drets de les dones, el desenvolupament sostenible i la diversitat cultural a escala local i internacional.

El manteniment de les infrastructures i l’atenció a totes les persones sòcies recau en mans d’un equip reduït però divers i fortament compromès, que vetlla per fer accessibles a tothom recursos tecnològics basats en codi lliure i desenvolupats i mantinguts sota criteris ètics.

Aquest equip manté els nostres servidors en el centre de dades que la Fundació guifi.net té a la Zona Franca de Barcelona, garantint així uns serveis d’internet “Km zero” basats, a més, en la cooperació. També, com a part de la comunitat de desenvolupadors/es de codi lliure, el nostre equip cerca i actualitza les millors opcions de programari, fa aportacions per a la seva millora i realitza traduccions al català i castellà per apropar alguns programaris al nostre territori, entre d’altres tasques…

També estem a disposició de qui ho necessiti per fer entenedors temes tècnics de vegades farragosos per qui no en sap.

Vaja, que estem a la vostra disposició per al que necessiteu i estarem encantades d’atendre-us!