Nou panell de control

Estrenem  panell de control


El confinament ens ha deixat un regal per a totes les persones sòcies: Pangea estrena panell de control! Des d’ell podreu gestionar de forma autònoma i senzilla els vostres serveis com a sòcies o clientes nostres, les 24h del dia, els 365 dies de l’any, i us estalviareu algunes trucades a la nostra ofi. És una demanda que no haviem pogut atendre abans per falta de temps i recursos, i que enguany ha estat possible gràcies a una subvenció de l’Ajuntament de Barcelona. Després de tants anys, el telèfon de la Lorena podrà descansar una micona! :)

Podreu accedir al nou panell des de l’adreça control.pangea.org amb les vostres credencials d’usuàri/a. Ull: no es tracta de l’usuari i contrasenya del vostre correu sinó de les vostres credencials generals de Pangea, les que us facilitem per mail quan us doneu d'alta sota el títol "el teu comtpe de soci/sòcia". Si no les teniu, escriviu-nos a suport@pangea.org i us les facilitarem.

   

El panell s’implementarà per fases i en aquesta primera fase podreu:

  • crear noves direccions de correu electrònic
  • crear noves bústies de correu electrònic
  • generar redireccions (forward)
  • canviar contrasenyes
  • eliminar bústies i adreces
  • consultar informació dels serveis que teniu contractats i/o activats (llistes de mail, bases de dades o SaaS -software as a service, és a dir Nextcloud, Mailtrain... o sigui: programari de tercers que us oferim perquè el tenim instal·lat en el nostre servidor).
El panell ha estat possible gràcies a l’esforç d’un desenvolupador extern -extreballador de Pangea-, en Santiago Lamora de Ribaguifi (i ramader del projecte @terneradelpirineo), qui ha picat codi i resolt mil problemes de compatibilitat, junt amb l’equip tècnic de Pangea que han fet el desplegament -i resolt els problemes associats- en el nostre servidor. Recordeu que els nostres són serveis d’internet Km0 ja que els servidors de Pangea (2 ordinadors connectats 365/24) són a la Zona Franca de Barcelona: les vostres dades NO viatgen mil·lers d’innecessaris kilòmetres sota l’oceà! Estem molt contentes de poder-vos oferir millores com aquesta que afecten directament el vostre dia a dia i, esperem, us el facilitin. Estarem encantades de conèixer els vostres comentaris així que no dubteu a escriure’ns!  
Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona
Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona
Nature Bliss by WEN Themes