Us recordem que al Nextcloud de Pangea trobareu accés a un servidor de videoconferència BigBlueButton.

Aquest servei està ofert en col·laboració amb la eXO (Associació Expansió de la Xarxa Oberta) que disposa del seu propi servidor de BigBlueButton, ubicat a les instal·lacions de la Fundació Guifi.net a Barcelona. Pangea és entitat sòcia de la eXO i a l’igual que la eXO també utilitzem i participem dels serveis de la Fundació Guifi.net, així que tot queda a casa !!

BigBlueButton és una solució de conferència web de codi obert per a l’aprenentatge en línia que proporciona l’intercanvi en temps real d’àudio, vídeo, diapositives, pissarra, xat i pantalla. També permet als participants unir-se a les conferències amb les seves càmeres web i convidar  participants.

El servei es posa a disposició de tots els socis i sòcies de Pangea en mode de prova pilot durant  5 mesos. Entre desembre de 2022 i abril de 2023 el podreu fer servir gratuïtament i avaluar el seu funcionament. Un cop acabat aquest període us preguntarem per la vostra experiència i valorarem si pot ser afegit als serveis oferts per Pangea.

Esperem que sigui del vostre interès provar-lo i esperem les vostres opinions.

Salutacions,
L’Equip de Pangea