Del 20 al 22 d’octubre estarem participant a la Tecnofesc, a la IV Fira d’Economia Solidària de Catalunya, on tindrem un estand promocional i participarem a la xerrada «Desconnectem-nos de les multinacionals: serveis i xarxes d’internet, telefonia i telecomunicacions ètics i solidaris» que organitzem conjuntament amb la xarxa de propietat i gestió comunitària d’internet Guifi.net /eXO i Som Connexió, cooperativa de telefonia mòbil ètica i solidària. La xerrada serà el dia 21 d´octubre a les 17.30 horas.
Allà presentarem una promoció conjunta que posem en marxa durant la tardor.

Aquesta tardor Pangea, Som Connexió i Guifi.net/eXO ens hem unit per proposar-vos desconnectar de les multinacionals de les comunicacions i d’Internet I unir-vos a nosaltres per fer d’internet i les TIC xarxes obertes, lliures i neutrals.

Les tres entitats hem establert un acord d’intercooperació per a facilitar-vos la desconnexió: cada entitat associada a Pangea que es faci sòcia de Guifi.net/eXO tindrà un 25% de descompte en la quota de socis del primer any. Si ets soci de Guifi.net/eXO o de Som Connexió I t’associes a Pangea tindràs un 50% de descompte en la quota de socis del primer any. A més, Som Connexió oferirà a les entitats associades a Pangea.org que contractin els seus serveis de telefonia i accés a internet dedicar entre el 1 i el 2% de la seva facturació a donar suport a la nostra sostenibilitat econòmica.

Si vols donar difusió a la nostra participació i tens twitter, pots fer servir l’etiqueta #FESC2017 i #Tecnofesc

Deixa un comentari