Tecnofesc2018

Tecnofesc2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cada any som molta la gent que desitgem l’arribada de la Fira d’Economia Solidària, un cap de setmana per compartir, trobar-nos i donar-nos a conèixer totes les iniciatives de l’ESS.

Enguany el fil temàtic són les sobiranies, en plural -alimentària, tecnològica, energètica, financera, dels nostres propis cossos…- perquè, com diuen des de la XES, “la sobirania d’un territori, d’una societat és, en realitat, un conjunt de sobiranies que hem de construir entre totes i que va molt més enllà de la construcció d’un estat. Si els recursos naturals, els mitjans de producció, els mitjans de comunicació, les xarxes socials… són controlats per uns pocs, el poble mai no podrà ser sobirà sobre la satisfacció de les seves necessitats i la cura del medi.”

A banda del descomunal esforç organitzatiu que la XES duu a terme per fer possible aquesta fita, algunes intentem posar el nostre granet de sorra per donar-li continguts. Per això, fa tres anys que des de Pangea.org participem en l’organització de la TecnoFESC, l’àrea tecnològica de la fira, junt amb Setem, Andròmines, Colectic, Col.lectiva’t, Coopdevs, eXO.cat i Jamgo.

Enguany podràs trobar-nos a la paradeta dins l’espai #TecnoFESC, al fons i a l’esquerra de la nau principal dins la Fabra i Coats. També podràs participar de les xerrades, tallers i taula rodona que hem organitzat i que pots consultar aquí.

Pd: d’altra banda, aviat us informarem del que estem preparant per al nostre 25è aniversari!

Deixa un comentari