Un any més, i en van quatre, els equips de Pangea i eReuse participem a la TecnoFESC dins el marc de la FESC, la VIII Fira d’Economia Solidària de Catalunya, al recinte de la Fabra i Coats al barri de Sant Andreu de Barcelona.

Podreu saludar-nos a la nostra taula informativa dins l’espai de la fira on s’agruparan les iniciatives i tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i la informàtica, sota el lema “La tecnologia ha canviat! I tu, a què jugues?”. A l’espai TecnoFESC us donarem a conèixer les alternatives ja existents relacionades amb la informàtica, les telecomunicacions i la producció en línia per esquivar el control monopolístic i frenar la depredació de recursos, dades i drets humans lligada al consumisme d’aparells electrònics.

A la taula tenim prevista una sorpresa en forma de sorteig, si veniu tindreu la possibilitat de sortir d’allà amb algun dels nostres serveis a la butxaca completament de franc!

Apart, us hem preparat algunes activitats per reflexionar plegades sobre els nostres hàbits tecnològics:

Xerrada ‘Alternatives al Tecnopatriarcapitalisme a càrrec de la companya de l’equip tècnic Magdalena: dissabte a les 10:30h a la sala Pep Manté. Aquesta xerrada s’inscriu també dins l’eix dactivitats d’economies feministes de la FESC.

Taula rodona ‘Compra pública socialment responsable: bones pràctiques’ amb presència de la companya Mireia d’eReuse, co-organitzat junt amb Setem: diumenge a les 11h a l’Espai Regina de Lamo.

Presentació del llibre “Despertar del sueño tecnológico. Crónica sobre la derrota de la democracia frente al capital” de l’Ekaitz Cancela, co-organitzat junt amb Setem i amb moderació de l’Aitor Liendo: diumenge a les 12h. a l’Espai David Santacana.

 

Us deixem aquí l’espot de la Fira… aspirem juntes a trencar amb un sistema depredador i construir plegades alternatives respectuoses amb tota la societat i el medi natural que ens dóna vida? Ens veiem a la FESC per conspirar!

 

 

Deixa un comentari