Logo nou 2020

Ens seguim renovant!

Avui us presentem el nostre nou logo, fruit d’un procés de disseny on tot l’equip Pangea hi hem aportat.

Nou logo Pangea 2020

El logo de Pangea.org és l’ identificador visual que li ve dotant d’identitat corporativa des de fa més de 25 anys. Malgrat patir certes modificacions, l’estructura del logo ha mantingut sempre 3 elements: icona, nom corporatiu, eslògan.

 

Logos vells Pangea

A la proposta actual, la icona s’ha constituït en l’element de continuïtat, donada la seva personalitat, així com el color verd. S’hi han modificat les tipografies, colors complementaris i el grafisme de la icona, i s’hi han afegit 2 elements: l’extensió web .org i uns símbols de prompt al.lusius al caràcter tecnològic de l’entitat.

Derivacions del logo nou

La paleta de colors es basa en els anomenats ‘colors de l’emancipació’ que alguns moviments promouen usar per transmetre els valors subjacents de pau (blanc), justícia social i econòmica (vermell), feminisme (lila) i ecologia (verd). L’actual proposta manté el verd que ja era corporatiu a Pangea.org i hi afegeix, matisant-los, el lila, enfosquint-lo i dessaturant-lo, i el vermell, engroguint-lo cap al taronja, un color que al·ludeix a la vitalitat. El blanc, ja present, tindrà un major protagonisme.

Versions color del logo 2020

Esperem que us agradi i que ajudi a donar a conèixer Pangea.org més enllà de la nostra comunitat.

Deixa un comentari