Wordpress en Pangea.org

Wordpress en Pangea.org

A Pangea.org tenim el nostre propi WordPress instal.lat, i cada persona usuària o sòcia té el que diriem “un catxito”, de com a mínim 2Gb, dins el nostre servidor.

Això, que en un principi pot semblar que redueix la teva llibertat (directament no pots tocar codi, instal.lar plugins, escollir nous temes…), i que pot semblar-te innecessari (pots fer-te un web a WordPress directament) en el fons et pot ser de gran ajuda:

  • és Pangea qui s’encarrega de tot el manteniment i actualitzacions necessàries: dels complements de seguretat, dels plugins, les actualitzacions del propi programa wordpress… és una tasca que cal fer regularment per evitar spam o altres riscos més seriosos. Del contingut te n’encarregues tu, però del manteniment ens en fem càrrec des de Pangea, tu te n’oblides!
  • També, per exemple, pots voler completar el teu web amb certs plugins i només caldrà que ens ho demanis, amb un altre avantatge: rebràs el nostre assessorament tècnic, que valorarà que el plugin sigui actual, estigui actiu (segueixi rebent manteniment), sigui fet per desenvolupadors de confiança, etc. per garantir que et funcioni de manera òptima.
  • Per a qualsevol altra personalització del teu web podem assessorar-te també, com per exemple si escullissis un tema que no s’adapta a les necessitats o al tipus de continguts del teu web.

Si el que vols és llibertat absoluta i poder fer i desfer dins el teu propi espai web a través de WordPress, també et podem facilitar la instal.lació d’un WP en una porció del nostre servidor exclusiva per a tu, tot i que llavors tot el manteniment correrà al teu càrrec.

Si vols provar a tenir un web allotjat a Barcelona i amb tecnologia de codi lliure/obert, consulta les nostres tarifes o demana’ns informació sense compromís!

En propers articles us anirem explicant en detall els serveis que posem al vostre abast des de Pangea.org

Deixa un comentari