A Pangea.org ens hem negat a utilitzar facebook fins fa ben poc, però amb motiu del nostre 25è aniversari volem aconseguir que més gent ens conegui, i és per això que hem obert un compte a la multinacional de les dades, la poderosa i perillosa xarxa social facebook. Considerem que és una realitat amb la qual hem de lidiar mentre fem créixer i apostem per altres alternatives, com us expliquem abaix.

L‘objectiu d‘ampliar la nostra comunicació externa és aconseguir una major transparència i reforçar els vincles amb la nostra comunitat, però també volem créixer i necessitem que més gent ens conegui. La nostra integritat com a proveïdors de serveis d‘internet des de valors de l‘economia social i solidària també depèn del nostre abast i el volum de socis i sòcies que ho feu possible. Com més siguem, més riurem 🙂

Amb un objectiu ben diferent (apostar per xarxes socials alternatives, descentralitzades, de codi lliure i respectuoses amb la nostra privacitat) estem començant a jugar amb Mastodon, similar a Twitter però que funciona per instàncies, el que vindrien a ser “sales de xat”, diferents però federades (la gent és usuària d’una instància però té possibilitats d’abast i comunicació amb tota la resta d’instàncies). La instància que hem escollit per començar és Mastodont.cat. Us convidem a seguir-nos també allà però, durant un temps, hi veureu poca activitat perquè encara cercarem donar-nos a conèixer a més gent, que és el que ara necessitem, a través del canal mainstream per excel.lència: facebook.

Molts esteu i ens seguiu a Twitter, i és un canal que mantindrem ben viu de moment, pel mateix motiu. No deixa de ser una multinacional però és més “gamberra”… ;D Per si no coneixeu la pel.lícula “El club dels cinc”, abaix us deixem una imatge “revisitada” dels seus protagonistes 😉

Per cert, us convidem a seguir-nos en totes aquestes xarxes socials, a cadascuna de les quals publiquem infos una mica diferents, per estar al tanto de les nostres novetats. Teniu els links dins el propi text.

El club de los 5

Deixa un comentari